Workshop online Google Ads&Facebook Ads: AI+OM

Te invit cu drag la workshop-ul meu intensiv de două zile, dedicat platformelor de reclamă Google și Facebook. În timpul acestei experiențe de învățare ne concentrăm pe mai multe aspecte cheie:

  • analiza SWOT,
  • diferențiatorii afacerii tale, precum și
  • crearea unei campanii de Google Search și
  • Facebook Reach.

Analiza SWOT, Diferențiatori și USP

În prima parte a workshop-ului ne vom concentra pe efectuarea unei analize SWOT pentru a identifica punctele tale tari și slabe, precum și oportunitățile și amenințările pentru afacerea ta, cu focus pe mediul online, dar nu numai. În plus, vom discuta despre diferențiatorii afacerii tale, pentru a înțelege cum să te poziționezi vizavi de concurență și să atragi atenția potențialilor tăi clienți.

Campanie de Google Search și Facebook Reach

A doua parte a workshop-ului este dedicată dezvoltării și implementării unei campanii de Google Search și Facebook Reach. Vom învăța cum să alegem cuvinte cheie relevante și să stabilim obiectivul pentru a obține traficul dorit. De asemenea, vom explora modul de definire a audiențelor țintă și crearea conținutului pentru o campanie Facebook Reach.

Pe parcursul celor patru ore de lucru vom aborda aspectele relevante ale acestor platforme și te voi ghida în procesul de creare a acestor două tipuri de campanii.

Ce ai nevoie la acest workshop?

Este un workshop practic și ar fi recomandat să faci împreună cu mine setarea celor două campanii. Pentru asta este necesar să ai acces la:

  • un cont de Google Ads
  • un cont de Business Manager/Ad account Facebook.

Ce vei știi să faci în urma workshop-ului?

La finalul acestui workshop vei avea cunoștințele necesare să creezi o analiză SWOT și să dezvolți câteva aspecte prin care te poți diferenția de competiția ta. Totodată, dacă participi activ și ai acces la conturile menționate mai sus, o să știi să setezi o campanie de Google Search și una de Facebook Reach.

Ambele zile vom încheia cu sesiuni de întrebări și răspunsuri, unde poți să clarifici aspecte sau nelămuriri și să te pregătești pentru viitoarele tale campanii de marketing online.

Când are loc workshopul?

Workshopul va avea loc în data de 14 și 15 noiembrie, marți și miercuri, între orele 18:00-20:00, pe zoom.

Ce trebuie să fac să am acces la workshop?

Solicită linkul de zoom prin trimiterea unui mail cu titlul: Workshop, pe adresa contact@csogeva.ro și revenim cu detaliile invitației.

Te aștept cu entuziasm la acest workshop practic și interactiv!

În cazul în care te interesează cursul meu complet de Google Ads&Facebook Ads: AI+OM, vizitează acest articol.

Alte articole


Contactează-mă!

0726 368 801

contact@csogeva.ro

CSOG EVA

Despre mine

Susțin afacerile online cu analiză de piață, strategie de marketing, realizarea și scalarea campaniilor de reclamă în Google, Facebook, TikTok. Mă focusez pe obiective utilizând instrumente adecvate și tactici eficiente de creștere.

Home · Politica de confidențialitate
× Cu ce pot sa te ajut?